saknad....

Greta fyllde 2 år igår och vad gjorde matte hon glömde, skämdes en aning när jag kom på det. Men det är ju tur att dom inte har den kollen som vi har.

Vi har haft snöstorm i tvådagar nu. Jag älskar snö absolut men är det även blåser stromvindar och man inte ser något när man ät ute och gå är det inte fullt lika mysigt med snö. Men trots det gick jag till djurmagasinet med Greta det var hon värde tycker jag, så hon fick en grisöra :) det gjorde henne riktigt nöjd. Jag handla hur mycket som helst på djurmagasinet men tack vare att jag blivit medlem kosta det mig ingenting nästa. Så imorgon ska Greta få lyxfrukost. Robur burkmat, med smak av lax! Någonting säger mig att hon kommer bli överlycklig.

Satt och kolla på TV innan och så var det någon som hade förlorat sin släkting i cancer och jag kunde inte hålla tårarna bort. Det värker inom mig när jag tänker på mormor och hur mycket jag saknar henne. Kommer det någonsin kännas bättre. Sen hon gick bort har jag blivit otroligt mycket blödigare och så fort någon jobbigt eller härligt händer i en film eller liknande börjar tårarna rulla och det känns som att jag har en hand inom mig som kramar åt så det nästan blir svårt att andas. Då brukar Greta få stå ut med en kanska hård kram...

Nu har en ny kurs börjar EU-law och VAT (Value Added Tax) alltså moms! Vette tusan hur man ska orka sig igenom detta innan jul, för moms är nog så långt bort man kan komma från det jag vill göra i framtiden. Men man måste väl lära sig allt för att kunna se helheten är det inte så?

Jag ska försöka bli lite bättre med bild på Greta och annat men jag har ingen bra kamera och önskar mig en av min familj som inte vet om det är haha :). Så suprise! en kamera riktigt bra kamera hade varit fin fint i födelsedags present. Hade varit kanon om jag hade en ny så jag kunde ta bra bilder och se ta med mig på min utlandstermin. På tal om utlandsterminen så ska vi börja välja nu. Vet inte vart jag ska ta mig, det är så galet mycket att ta med i beräkningen att det inte ens är kul att söka längre men men, det tar vi längre fram...

Nu blir det mys med Monster! PÖSS/J

...

Kom precis hem från en utekväll från sliver/harrys... Har önskat hela kvällen att jag var hemma. Varför kan man fråga sig? Jo har trögats om att spendera matkassa på en utekväll!? Varför!? Tro mig det undrar jag också! Att stampa om kring på krossat glass med fulla killar som inte fattar var gränsen går! Jo tacka vet jag goa kvällar på pubar med människor jag bryr mig om! Får kanske jobba på detta eller är problemet att jag är för gammal eller vet jag inte hur man har roligt i min ålder? Jag tror och hoppas på det första. Jag tycker inte det är kul längre att gå ut på krogen och vara as packad och sen på det försöka hitta en trevligt karl. Det är inte riktigt så det funkar i verkliga livet. Så länge man letar efter något kommer man ingenting hitta. Så sant så sant

godnatt!! i natt sover greta i sängen varför!? jo för matte vill sova längre än till 0800...

trött...

Äntligen är PM:et över! Som R. sa drygt bara att vi ska göra detta en gång till innan jul!
Håller med man börjar nästan ta jul ledigt redan nu.
Så ikväll ska vi fira lite, ska till bishops arms med damerna och ta en kall öl eller ett glas rödvin? Det är den stora frågan!

Har varit ute på en 2 timmar lång promenad med Greta, det var hon värd. Hon har varit jätte duktig dom här dagar! Hon har fått varit själv på förmiddagarna och sen har jag kommit hem och hämtat henne så har hon varit med på eftermiddagarna. Hon får ju som sagt inte vara i soffan hemma men hos R så va hon mer än välkommen. Så Greta, R och M satt tre stycken och hade mysigt i soffan haha :) så det gick ingen nöd på mitt monster det kan jag säga.
Hon är extremt kelsjuk just nu, vilket är en aning drygt... Men det är väl skendräktigheten (är det ens korrekt böjning av ordet?)

Vill hem till Falun just nu så mycket att det gör ont i mig! Vill krama om min familj och mysa i soffan...
Men får vänta ett tag till innan man får det så bra, tyärr...

Är fruktansvärt sugen på hamburgetallrik! har varit det i flera dagar det är R:s fel hon drog upp det igår under PM:skrivandet och nu kan jag inte tänka på annat hahaa. Men ikväll blir det äkta student mat pasta och falukorv. Vilket enligt mig själv är en underskattad måltid.

PÖSS/J

.^.

TRÖTT!! Men det är bara att bita ihop ska hem till R och tillsammans med R och M är det PM skrivande.
Det gick riktigt bra igår men vi tappa fokus ett antal gånger och kom in på väldigt spännande områden haha

Greta skötte sig jätte bra igår. Blev så glad när R med instämmande av M sa shit va mycket luggnare hon har blivit det är sjukt stor skillnad från när hon var liten. :) gjorde mig glad för att veta att det inte är bara jag som vet och ser att hon har blivit mycket lugnare och bättre på att varva ner.
Även om hon har ganska tråkigt när vi skriver PM och hon vill få uppmärksamhet.
Hon är så rolig hon kan gå förbi mig, titta bestämt och se enländig ut sen vill hon att man ser att hon går ut i hallen och lägger sig för hon har tråkigt och vill faktiskt inte vara kvar hos R.
Men hon somnade som en stock igår kväll, ville inte ens gå på promenad igår kväll.

Använda klöjeväskan igår på promenaden, för att jag hoppades på att hon skulle bli mer trött. Hon måste ha en ny klövjeväska det har faktiskt blivit lite för liten. Märkte det för igår när jag skulle spänna fast den att hon har breddat sig över bröstkorgen! Hon växer fortfarande :)

Nej nu ska jag kila iväg! PÖSS! /J

.

Greta och jag är inte riktigt överens idag heller, hon kunde inte sköta sig när jag var borta i bara en timme. Då hade hon naturligtvis rivit upp strumplådan och ja som sagt det som ju ut som det gjorde.
Det ska blir spännande och se om jag får sova i natt eller om hon ska kräkas strumpor, jippii mig! vilket underbart liv jag lever. Fyllt av glamour, fester och underbara kreationer. hhaha eller inte, önsketänkade tror jag det heter...
Men men lämnade henne igen sen för att gå hem till M. där det va PM skrivande som gällde! Så när jag kom igen tyckte jag lite bättre om henne!

Har lagat en kanon god soppa till middag, den var ur allt om mats nya kokboksserie. http://www.alltommat.se
Trodde inte att den skulle vara så god men det var en paprika soppa, men vin i kanon bra!
man hade:
3 paprikor
2 lökar och vitlökar
jag slängde i en morot också för att ge lite mer smak
hönsbuljongtärning
vatten
1 dl vitt torrt vin, hade matlagningsvin hemma som jag använde
sen salt och peppar.
Det enda som var lite mekigt va att man skulle ha paprikorna i ugnen först så skalet blev alldeles svart, för att sen lättare kunna skala dom.


nej nu blir det ett avsnitt av criminal minds! Ska spendera morgondagen med R och M för att skriva PM, PM, PM, om inget mindre än tax neutrality and the single entity approach. Ska jag mina åsikter på skiten imorgon! PÖSS!


CCTB el. CCCTB... det är frågan?

Ska man ha en common consolidated tax base eller heter det comman consolidated corporate tax base?
Sen är ju frågan om det är mer fördelaktigt genom positiv harmonisering som direktiv eller negativ harmonisering genom ECJ (vet att det heter CJ nu förtiden, men som ni vet sedvänja tvingar mig att använda den gamla benämningen ;))

Lite om monster, hon verkar ha landat i något mellanting mellan skendräktighet och två års trots som gör att hon börjar gå tillbaka till dåliga vanor som att rycka i kopplet, vilket aldrig (!) är ok! sen att tvärstanna mitt på promenaderna för att hon vill då absolut inte gå dit jag vill.
Hon är det ett av det mest fantastiska som hänt mig, men även om hon är fantastisk så vill jag ibland bara sätta henne i en hundgård långt in i norrlänska skogarna sen kan hon banne mig sitta där och sura eller så kan hon sitta där tills hon beter sig ordentligt igen...

Snart har alla mina bakverk tagit slut (nej jag har inte ätit allt själv) och det är det tur det, för man blir inte bra i kroppen av så mycket skit. Vet inte om jag blir mer påverkad eftersom jag inte ätit godis på över 5 år eller om jag bara är mer känslig, men man märker i kroppen att man inte blir på topp.

nej åter till PM-skrivande omn tax neutrality and the single entity apporach...

PÖSS!

pill....

Sitter och försöker förstå hur jag ska göra med min bloggsida för att få den snygg, svårt!

Greta har precis slutat löpa men hon är så j-vla trotsig ändå, ska bestämt lukta på alla fläckar, ska bestämma vart vid ska gå och när vi ska stanna osv.
Sen är hon i extra behov av närhet och jag försöker vänja henne med att hon inte alltid kan få mys men det går sådär. Hon surar mycket med andra ord.





RSS 2.0