Tack Mamma!

Jag ska börja att krama min underbara mamma och tacka henne för att hon finns där när jag vill sälja min hund.
Greta har sina perioder vissa värre än andra och jag har också bra och dåliga perioder. Under jul har Greta lyckas klaffa in en väldigt jobbigt period och en matte som är totalt utsliten efter en termin från helvetet!
Då är det tur att hon finns där att ta över kopplet när Greta drar som en galning och glömmer att matte kan få viplash! Finns där för att påminna mig om att hon bara är ett år!
Jag känner att jag har fått tillbaka mer tålamod och lugn.

Till något mer irriterande! MÄNNISKOR SOM HAR HUND OCH NOLL!!! KUNSKAP!
Snälla nån gå med hunden på vänster sida! och om hunden vill hälsa och jag inte vill att min ska göra det, RESPEKTERA!
Jag kan bli vansinning över vilka inkompeteta hundägare som finns. När vi möter vissa hundar som är väldigt dragiga och verkligen vill hälsa precis sekunden efter att vi gått förbi släpper ägaren på kopplet och hunden nästan flyger upp i röven på Greta. Jag tycker det är så förbannat fult och ouppfostrat!
Ledsen om det är mycket negativt men jag måste säga att jönköping är extra inkompetenta, har aldrig varit med om detta i falun.
Jag är helt för den lag som införts i Holland (tror jag) där en ny hundägare måste gå på minst två kurser om uppfostran, anatomi osv. och gör ett prov. För att sen när man fått hem valpen gå på minst 1 obligatiorisk kurs tillsammans!
Tänk va alla hundar skulle må bättre av det att faktiskt komma till ett hem som inte bara tycker den är söt!
Haha tänk tanken om någon annan köpt Greta, någon som aldrig ägt en hund tidigare och utan hunderfarenhet, hon hade inte stannat till halvåret.

För att avsluta med något positivt, fick VG! på Civilprocessen! där är så jäkla skönt. Mitt första VG på högskolan, och dom hade jag dubbelt så mycket att göra som resten av klassen. Ibland är jag bra.

Tack för mig hej!

1 år tillsammans!



Nu har jag och Greta varit tillsammans i 1 år! Tiden går fort...
Just nu är hon riktigt behaglig, men vi får se hur länge det håller i sig. Hon har blivit mycket lugnar märker man vilket är väldigt skönt!
Hon blir bara mer och mer mys! Ska alltid mysa och inte mig emot :)
Ska kanske inte avslöja var hon sover om nätterna :D

pusskram

RSS 2.0