trött...

JA det där men att vara lite mer flitig och skriva lite mer regelbundet höll ju i sig riktigt bra! nej!
Förlåt, har väldigt svårt att bara sätta mig ner och skriva det händer så mycket annat som måste tas tag i först.

Vad har hänt på senaste då?
Var på upprop med valpkursen i torsdags, det var riktigt roligt och hon verkar kanon bra som lärare!
Längtar till på lördag vi äntligen kan komma igång.
Vi ska få lära oss sitt, sitta kvar, Ligg, inkallning (alltid komma till mig, behövs tränas på!) och fritt följa (lite som fot fast för valpar) samt passivitet! (viktigt!). Dom är sex valpar som kommer träna tillsammans.

Idag och igår har jag fått sovmorgon jippi! har gått upp ca 06.45 varje morgon, gått ut med henne för att kissa och bajsa sen har vi somnat om!
Riktigt skönt, dock blir det lite fel med mat tiderna då men det löser sig.

Har varit en riktigt händelserik dag idag, första tog vi långpromenad med lite apportträning i ca en timme, sen kom Louise och vi gick ut och dom fick leka men hundar som dom är lyckades dom rulla sen i BAJS! FY FAN va dom luktade! Haha och Louise satte sig ner för att gulla med Greta, reser sig upp och luktar på händerna, tittar på mig och säger "UHHHH fy! va det luktar, jag har bajs på händerna!" HAha välkommen till en liv med hund. Så vi gick hem till henne och Selma och Greta fick dela badkar och blev tvättade med Schampoo, första gången för Greta. Innan har jag bara spolat av henne. Men oj så rena och fina dom blev. Sen var det direkt iväg till djurmagasinet så Greta fick bli träning (inte populärt) sen var det riktigt läskigt där, för det var mycket folk, mycket att se osv. Så nu äntligen har jag köpt hennes vuxen foder som jag ska sakta börja vänja henne vid. Men fick lite rabatt för dom har något erbjudande riktigt bra :). Köpte grisöron också, dom är inte trevliga att ta i usch! Men men hundar gillar dom ialla fall.

Sitter förfullt med ett PM som ska in snart och det är svårt att komma igång, men så brukar det vara man drar sig för att börja sen tar det två dagar och man är klar.


Hon är en pain in the ass att gå på promenad med just nu, ska stanna varannan meter, lukta på allt, hämta pinne och tappar hono pinnen blir det tvärnit. Vill inte gå med mig alls utan ska bestämma helt själv vart vi ska. Det är lite jobbigt och man har en lite tajt schema eller fryser som en tok och hon vägrar gå. Tycker inte om att dra henne i kopplet sådär heller, men det är ju jag som bestämmer så bara att hålla i sig!

På tisdag ska jag gå på juristsittning ska bli riktigt kul att gå på middag och klä upp sig ordentligt för en gång skulle. Händer inte så ofta, bara när man ska på krogen och då brukar man inte klä sig i eleganta klänningar precis.

Nej nu ska jag börja förbereda middagen, idag blir det hasselbackspotatis med fläskkotletter och tzatsiki. MUMS!

Hej hej!

RSS 2.0