Snart är det sommarlov!!

Man känner sig nästan som när man gick i högstadiet eller gymnaiset när man längtar efter sommarlov. Även om det inte riktigt blir sommarlov längre då man måste jobba för att tjäna pengar.
Tror jag var 13 senast jag hade en helt fri sommar utan jobb, 9 år sen! Usch va det känns länge när man säger så.

Idag är det 5 dagar tills Kalle börjar sin utbildning till utlandstjänst, en vecka tills jag skickar hem Greta till Falun för att kunna tentaplugga, två veckor tills tentan! SEN! börjar sommarlovet.

Idag var vi på fotbollstunering, Kalle var målvakt. Tyvärr åkte dom ut i semifinalen, det blev självmål killen skulle nicka bort den och det gick inte som planerat och kalle var inte beredd.
Greta var helt uppe i varv och kunde inte varva ner, för Selma var i närheten så sista halvtimmen satt hon och grina.
Så just nu ligger hon helt utslagen och sover, men oj så söt hon är :)


Årets första grillning i början av april




Tränar lite lydnad med korv, mums tycker Greta

Min lilla hund blir mer och mer tonåring, hon klättrar på allt fast man sagt ifrån 10 sekunder innan och skiter i det. Ser helt oberörd ut, suck!

Imorgon kväll eller på torsdag morgon åker jag, Kalle och Greta till Ysby och spenderar helgen. Hans mormor firar 80 år på Söndag. Det är svårt att säga mormor utan att tänka på sin egen.
Försöker tänka så mycket jag kan på alla minnen som finns för att inte glömma, man känner nästan en press att komma ihåg allt.
Saknar henne så mycket och det blir svårare och svårare att inse att hon inte finns mer, men får tänka på att hon inte har ont längre. Vill så gärna ha en kram av henne! och att hon ska säga "min lilla tuppa" till mig.
Begravningen var jätte vacker och jobbig, har inte hunnit förbereda mig någonting till den då jag haft så mycket att göra i skolan. Det var min första begravning och det var inte som jag väntat mig, bättre faktiskt.

Nej nu ska jag sluta skriva och gå ut med mitt underbara monster
Massa kramar

RSS 2.0