Tack underbara familj!

Jag tänkte faktiskt bara skriva tack till min underbara familj som har ställt upp så otroligt myclet den här terminen!
Dom har tagit hand om det viktigaste jag har i mitt liv, nämligen Greta :).
Mamma har cyklat i ur och skur till I för att lämna av hemme på morgonen och sen har hon hämtat henne på eftermiddagen, Pappa har kört och lämnat och hämtat henne morgon och kväll. Gissar att min bror också fått lov och ställa upp några gånger också, t ex när mina kära föräldrar åkte och hälsa på mig här borta :).. Det va guld värt och jag uppskattar det jätte mycket! Till och med Morfar ska ha tack som kunde hjälpa till och ställa upp :)
Jag hade aldrig kunnat åka hit och ha en helt fantastisk upplevelse att dela med mig av. Jag är så otroligt tacksam för att ni ställt upp för mig och verkligen hjälpt mig den här terminen. Jag köpte Greta själv och la fullt ansvar på mig själv och ville inte att någon annan skulle behöva ta ansvar för mitt val att skaffa hund. Tur är det att jag har en familj iaf en mor som är lika tokig i hundar som jag :). Vad vore livet utan en sådan kamrat? Ja jag vet faktiskt inte för jag har i nästan hela mitt liv haft hundar runt omkring mig.
Jag har aldrig kunnat se min framtid utan en fyrbent livkamrat och att jag kunde skaffa mitt underbara monster betyder så otroligt mycket!
Tack min underbar familj, ni betyder allt och jag är så otroligt tacksam för att jag har er och att ni allt finns här för mig!
Tur min mor ger henne massage när jag är borta :)

RSS 2.0