Jaha då var vi där igen

Jag har en tendens att vara katastofalt dålig på att skriva i denna blogg.
Vet att jag måste bli bättre, men nu när det blivit sommar blir man ännu sämre då jag inte sitter vi datorn lika mycket.

Greta är i tonåren och klättrar på allt! Stjäl mat så fort hon få chansen, är rädd för nästan allt, utmanar mig och ska försöka stiga i rang (INTE OK! och jag viker mig inte!) och hon ska göra saker när hon vill det.

När jag kom hem till falun efter att hon varit här själv en vecka var hon väldigt bekväm med mamma och även om det var jag som är nummer ett var mamma lite för tätt efter hon ville inte riktigt gå ut på promenad om inte mamma var med och hon hade svårt när mamma försvann. Men sen kan man nästan kalla min mamma the dog whisperer haha.
Men nu har det gått bra och har jobbat extra med henne.
Ska börja på hundkurs vardagslydnad/unghund och det ska bli skit kul.
Har jobbat stenhårt med att ha henne lös och jag ska kunna ha henne lös bland andra hundar och människor. Det är mitt mål, därför måste jag jobba extra hårt nu när jag är hemma och har skog som är tillänglig där man kan ha henne lös mycket. Har torkat blodpudding och då blir matte väldigt populär så nu kommer hon nästan direkt när man ropar hit och visslar med pipan. ALLTID belöning under inlärnings åldern, ska det vara :).

Sitter och hoppas just nu på att det ska bli valpträff i sommar i motala skulle vara riktigt kul att träffa hennes syskon och kusiner och allt var det nu blir.
Hon är just nu uppe ca 46-48 cm i manhöjd så hon har inte långt kvar, men hon känns så liten kommer inte ihåg att Kiara, Chanel eller My var så små? Sen väger hon just nu ca 16,5 kg. Kan säga att hon äter som en häst och gör av men hur mycket energi som helst. Hon får mat som om hon skulle väga 40 kg enligt anvisningarna på förpackningen men ändå är hon så smal! och konstant hungrig!

Imorgon börjar jag jobba, inge sugen alls och jag jobbat skit tider men men var gör man inte när man skaffar hund.

Puss kram!

RSS 2.0