Go My own way.....

Sitter på tåget hem mot Falun. Varit i Göteborg i två dagar. Lyssnar på en låt som ger mig styrka och på något sätt representerar mig och hur jag alltid varit, på gott och ont...
 
Go your own way - vet inte vem som gjort orginalet.
 
jag har de senast veckorna lyssnat mycket på en podcast, Hannah och Amanda, och jag älskar deras nakna sätt att blotta sig, analysera världen, sina brister och styrkor. Dom pratar om livet på ett naket och upplyftande sätt. Har blivit beroende, har lyssnat på alla deras avsnitt, ca 40 st, senaste tre veckorna. 
 
Även om jag har en bra självinsikt och mycket medveten om livet och dess gång så blir jag alltid lite mer lugn och glad efter att ha lyssnat på dom. Dom drar upp en ur sitt djupaste hål och placerar en på jorden igen. Jag rekommenderar starkt deras podcast!
 
Senaste tiden hart jag tänkt alldeles för mycket på livet och framtiden. Något som jag aldrig kunnat, inte kan eller kommer kunna påverka men jag klarar inte riktigt att släppa den kontrollen. Därför drunknar jag också nästan i mina egna tankar. Allt är väldigt osäkert och ovisst för tillfället och det gör mig ganska trött och alltid lite orolig.
vad är det man säger, allt löser sig förr eller senare. Ja, men jag vill veta när och hur nu....
 
Nej nu får det vara nog med djupgående analys och tankeverksamhet. Ikväll ska jag mysa, mysa som bara den med min älskade fyrbenta vän....
 

RSS 2.0