3 dagar kvar...

Idag började jag faktiskt inse att jag ska åka iväg, kramade om mamma och fick en så stark känsla av saknad fast jag inte åkt än... Kommer sakna min familj och kramar och mys. Kommer sakna Greta nå så otroligt mycket, hon är helt underbar och min finaste.



Jag kommer troligtvis ha det helt fantastikt där borta och njuta av varje sekund (för det lovar jag att jag ska!) och tiden kommer garanterat gå alldeles för fort, men det fattas alltid något när Greta inte är med.

Till något helt annat, imorgon ska jag göra viltspårs provet med Greta! Jag hoppas verkligen hon fixar det,det borde hon göra hon har varit klokren varje spår vi gjort, men ändå lite nervös blir man... Ett steg närmare att göra henne till eftersöks hund :)


Over and out!


packningen har börjat...

Idag har jag äntligen börjat packa!!
Just nu består min packning i att skapa högar av alla kläder i olika katergorier som jag VILL ha med, sen kommer den högen nog att minskas för att bestå av det jag får plats med..
Sitter och försöker reparera min tröja som var alldeles ny och gick sönder på kräftkalaset i sommras, tack så mycket E.S för att du kastade in mig i busken X antal gånger!
Greta håller på att bli inskolad på dagis just nu och det går så där, det kommer säkert bli bra i slutändan men hon skäller ganska mycket ytdligen och det har dom en noll tolerans med. Dom är i bås tillsammans några stycken och har det jätte fräscht och skönt med soffor och madrasser osv. men när hon inte kan se och ha koll på allt är hon ganska dryg, men men... bara att kämpa på.
Nej dags att återgå till att sy tröja.....
KRAM!

nedräkningen har börjat!

Nu är det snart över med sommar jobb, bara nästa vecka också, jag längtar så sjukt mycket!!!
Har börjat göra checklistor över allt jag måste gå igenom och fundera måste jag verkligen ha med det här?

I helgen tänkte jag äntligen ta tag i mina väskor som bara står på hög i mitt rum och tar upp plats, dom ska tömmas och analyseras :)

Lite otrevligt med allt som händer i E men det blir nog bra tills det att jag ska åka!?


nej nu måste jag åter gå till jobbet....

KRAM!

Nu ni!

Nu ska det faktiskt börja hända saker på den här bloggen. Eftersom som att jag hela tiden låter mitt liv sluka mig levande så tar jag mig inte tiden att blogg och skriva om mig och mitt liv och vad mitt monster håller på med.
Ska försöka ta tag i bloggen vilket jag har skrivit TUSEN! gåner jag vet, men i E måste jag ju förmedla om vad som händer i mitt liv och lägga ut foton :).. annars blir nog mor en aning bitter.. Ska försöka lära mig det här med design också på denna för-askade blogg.

Just nu håller jag på att slita mitt hår för G vägrar lyssna och om hon lyssnar så ska hon avbryta kommandot och nosa lite och sen kommer hon hela vägen fram till mig! grrrr.....
Men allt är ju förarens fel jämt och det gör inte saken bättre. När jag är hemma i F under sommaren så har jag jobb som gör att jag inte kan ge henne 100 % fokus, och hon får leka för mycket med L och då blir det som det blir....


Hur är det med den kommande utlandsterminen då? JO! vi har skrivit på ett kontrakt så nu är jag och J hyresgäster till en 2:a i ncut och det ska bli så kul! riktigt bra pris också 525 pund i månaden.. Det är ju kallhyra förståss men jag tror och hoppas inte att vi kommer göra av med skyhöga summor utöver hyran
Man börja bli en aning avis på en kära klasskamrater som på FB börjar skriva att de sitter på flygplatsen och väntar på att sitt äventyr ska börja, men (!) imorgon gott folk för jag äntligen skriva följande! "Om en månad är jag officiellt B i sex månader!" Jag längtar så jag håller på att bli tokig! Även om det ska bli jobbigt att lämna G hemma så är det här min tid och jag tänker inte ta hänsyn till någon annan än mig. Jag tänker utnyttja tiden till fullo!!

Nehe kanske ska återgå till jobbet om det nu skulle komma en kund måste jag ska fokusera på dom....


RSS 2.0