trött i själen

jag har det just nu väldigt trevligt på jobbet det är riktigt roligt. Ger mer meriter än jag tidigare haft.
Men jag känner mig alltför ofta trött i kroppen på psykiskt och fysiskt. Jag känner ledsen och ensam. Jag måste bara släppa den här löjliga känslan och vara själv.

Greta tycker det är JÄTTE jobbigt att bli lämnad ensam om dagar, hon gråter, ylar och gråter. Idag hade hon sönder tapeten i sovrummet. Stänger in henne där för att hon ska vara på en begränsad yta och inte riva runt. Hon älskar att vara i Falun men hon tycker det är väldigt jobbigt också. Alla rutiner försvinner. På morgonen lämnar mamma oss först sen lämnar jag henne och känner sig bara övergiven. Det spelar ingen roll om hon är stimulerad eller inte hon lider när jag lämnar henne.
Hon får ligga i sängen här i falun för jag har verkligen ingenstans att ha henne på golvet och hon ligger som en j-vla plåster och stör min sömn varje natt. Hon ligger aldrig så mot mig i vanliga fall. Mamma tror det har att göra med att jag lämnar henne och är borta på dagar.
Lillebror har hjälpt mig jätte mycket dom här dagar! TACK! nästa vecka börjar mitt riktigt schema och jag kan komma hem i några timmar på dagarna, så hon kan bli lämnad men aldrig i mer än 3 timmar.
Jag förstår inte hur jag ska kunna lämna henne om ett år och då lämna henne i ett halvår!!
Jag kommer säkert trivas som bara den i vilket land jag än hamnar, men! jag kommer saknar henne.
Hon är verkligen min och jag själv har uppfostrar henne och myser och ger henne mat.
Usch blir tårögd av tanken, nu skiter vi i det.

Det går riktigt bra att ha henne lös hon kommer som vanligt sällan direkt på inkallning men hon rymmer inte(ta i trä!). Så fort hon upptäcker att jag är borta får hon eld i baken. Hon är faktiskt väldigt duktig när vi går efter vägar t ex, så har hon lär sig att hon bara ska gå på vänster sida och säger jag bara in till sidan gör hon det direkt utan tvekan. Viktigt kommando som hon verkligen har lärt sig. Lite nöjd är jag faktiskt

Nej nu ska jag mysa lite med mitt monster. pusskram!

Bilder




Fick lov att ladda upp den här bilden, sådan matte sådan hund. Båda mycket intresserade av vad domaren säger och gör :)




Här är vi hela gänget! Otroligt många som vanligt ;)

Sen måste jag lägga upp den här bilden på greta hon är så otroligt fin på den! Kommer att förstoras och ramas in!

Min bäbis! Driver mig till vansinne men nu när jag väl skaffat henne skulle jag aldrig frivilligt lämna ifrån mig henne!

skendräktig tik?

Greta vill inte äta, det duger inte om det inte är varm mat.
Greta är trött hela tiden
Greta snor mina använda kläder och använder som snuttefilt.
Greta piper och knyr hela tiden!

Jag tror jag har en skendräktig tik som inte riktigt förstår vad som händer i kroppen. Hon ska ligga nästan på mig hela tiden och det brukar hon inte vilja utan bara vara nära brukar duga.
Så nu är det en dl mindre mat om dagen och motion som står på schemat.

Min mor säger att jag ska sluta bebisa henne men hon kokar vattnet innan hon ger henne det så hon får varm mat.. jag bara säger mamma ;)

Hon är ett monster utan ende min greta :)

nej nu måste jag återgå till jobbet kunderna kallar!

kram!

RSS 2.0