vilken dag!

Idag har jag hjälp min kära far på sitt arbete, och puhh! vilken dag. Fick göra lite mer än beräknat och det tog lite längre tid också.
Men men lite pengar tjänar man iaf :) (BEHÖVS!)

ÄNTLIGEN! har min idétorka släppt och jag har ni suttit med mitt PM i en timme nu, ringde therese och hon sa att jag var knäpp, kl. är ju nio på kvällen! Men men har inte skrivit på två dagar och äntligen släppte det!

Min kära Greta tycker inte så mycket om sin trosa men hon är jätte duktig och har den på sig, men hon ser skit rolig ut när hon hasar efter golvet och försöker komma åt den. Hon är tyvärr inte tillräckligt duktig på att göra ren sig så hon måste ha den på sig. Men på lördag åker vi hem igen och då ska vi se om den trosa jag köpt passar, den borde göra det. Det löser sig.
Hon vill inte vara med sin matte just nu, för jag är tydligen bara taskig, lämnar henne själv, sätter på henne obekväma trosor haha. Hon tittar verkligen surt på mig och går till Pappa eller mamma och fjäskar istället.

Fick en lite självförtroende boost idag, på lunchen med pappa fråga en kille om jag eller pappa kände vissa personer sen avslutade han med att säga "Och sen sist, du är den snyggaste postis jag sett" hahah! gött :)

Nej nu börjar criminal minds igen...

Puss kram!

jaha..... äntligen!!!

Idag skulle jag vända min hund på rygg i mitt knä och kila henne på magen då ser jag något och min spontana reaktion var, "Va i h-lvete!?"

HON HAR BÖRJAT LÖPA!! Äntligen nu slipper jag gå och fundera när och om hon ens tänker börja. Så vi har fått göra någon smart lösning med en nylontrosa och klippt hål haha. Ser så roligt ut.
Har ju köpt en trosa till henne men allt är kvar i Jönköping.
Måste få henne att göra ren sig ordentligt, hon är duktig på det men blir hon bättre behöver hon ju inte ha en trosa.

Har varit ute jag, mamma, tobias, greta och lotta och letat efter trattisar och vi hittade massor!! Vi jobba jätte mycket med dom att söka svamp. Lotta va skit duktig så duktig att hon blev så till sig att hon hade sönder dom och försökte äta. Greta kan också men tyckte inte att det var riktigt lika kul, hon har väl annat hon vill nosa efter nu ;) när hon löper.



Kram

nytt blad....

Okej nu vänder vi till ett nytt blad, börjar om från början.
Det kommer bli tuffare regler, mer strikt och framför allt konsekvent!
Hon ska inte komma undan med något och jag SKA inte vika i mina regler.

Sitter hemma i falustad och skriver PM, det var precis vad jag behöver att komma hem och ta det lugnt och byta miljö. Har nästan skrivit klart och nu har jag total idétorka!
Kommer inte på ett skit att skriva och har ingen jag kan fråga för ingen annan har samma fråga som jag och är inte insatt. Sen kan man inte fråga vem man vill ,eftersom den personen kanske ska rätta PM:et. suck!

Greta är uppe i hel varv hela tiden då Lotta finns i närheten och det är ju så kul att leka konstant! Det tycker inte matte är lika kul, hon som behöver studielugn. Men men jag skaffa damen då får jag damen tåla :P

Nu är hon inne i en period då hon lyssnar bättre på hit igen, kommer nästan på en gång när man visslar. Hoppas hoppas det håller i sig!

Satt och kolla igenom mailen och hitta de här bilderna på mitt snömonster :), här var hon inte gammal



Haha ser ut som en tjock hårboll, jämfört med nu :D


FY F-N va söt man kan vara

Kram

jag kan inte ha det såhär....

Jag kan inte ha det såhär, en hund som utmanar en så kraftigt att hon ska nästan starta hundbråk hela tiden. Hon testar inte lite försiktigt, hon utmanar!

Jag orkar inte, det är inte bara mot mig heller utan min familj. Hon har lagt ner äldre tikar och hanar, vilket hon inte får göra i hennes ålder!

Just nu har min krafter tagit slut, helt slut... jag orkar inte....

helgen...

Helgen blev inte riktigt som planerat, men det slutade bra ändå tror jag nog.
Greta har väl känts sig lite bortglömd tyvärr, men hon kan inte få all uppmärksamhet jämt.

Ska åka hem till mitt riktiga hem om två veckor ska bli riktigt skönt och komma hem och ta det lugnt.
Bli lite ompysslad, och morfar då lover jag att komma och hälsa på. Förlåt för att jag inte hör av mig tillräckligt ofta men du ska veta att jag tänker på dig och mormor för den delen ofta! och saknar er.

Va nere och gick på stan idag en snabbis och det kommer alltid bra folk och frågar "är det där en munsterländer?" nej svara jag det är en stabej, "en vadå?, har jag aldrig hört talas om" nej, svara jag dom är ganska ovanliga i sverige, det är en hollänsk appotör.
Jag överdriver inte om jag just den exakta konversationen minst en gång i veckan. HAha och sen måste jag tillägga att ALLA! tycker hon är jätte söt, fast ALLA även tror att det är en hane haha. Greta är min lilla transvestit :)

Pusskram

massa lek och träning......

Nu har vi varit ute med Selma och Louise i över en timme, dom har lekt promenerat bredvid varandra sprungit lösa och min dam hon försvinner in i skogen kommer tillbaka kollar var selma är och sen sticker hon igen. Som sagt helt ointresserad av mig. Men hon har blivit jätte duktig på att gå i koppel bredvid Selma!

Just nu sover hon, helt utslagen i sängen. (överkastet är på!)
Sen var det där med löpet! kommer det någonsin infinna sig? hoppas Selma drar igång henne, så vi fort det överstökat med.
Hon gör ren sig som en galning dock, och selma har börjat lukta väldigt på i rumpan på henne.

Sen om någon känner för att sponsra mig med nya kläder jag är jag tacksam! Mamma jag vet att du vill :)
Min garderob har nämligen blivit lite för stor (tack vare greta), så kläderna sitter lite stort.
Så fritt fram och sponsra jeans/byxor, linnen kanske en och annan kavaj :) och sen gärna nya läderstövlar då dom gamla är utslitna. Och mamma nu vet jag att du måste hålla med att jag behöver nya, dom jag äger har jag ärvt av mormor och sen har jag haft dom i ca 3 år! Så dom är ganska utslitna. :)
Jag är faktiskt fattig student! :P

Det var allt för idag!

VARMT

Igår var det höst, svinkallt! Gick runt med tjocktröja och jacka. Men idag istället är det så varmt att man har shorts och linne. Välkommen till ljuva jönköping!? haha hopplöst.

Greta bara sover och sover, vaknar leker med sig själv en liten stund och sen sover hon igen. Bollen är överlägset roligast.
Har haft tvättstugan idag och det älskar hon, hon tycker det är skit kul att springa i källaren och undersöka.

Sen har vi löpet som gör mig vansinnig, är hon inne i det eller ska hon börja någon gång? hon är nu 9 månader och två veckor och hon har fortfarande inte löpt ordentligt.
Om hon nu får för sig att börja någon gång måste hon lova mig att gå ur höglöpet innan slutet av september.
Wish me good luck!

Vissa dagar känner man bara att det är ödet när vissa saker händer. suck.
Känner mig just nu lite ensam och önskar jag hade någon att mysa med, eller prata.
Har min vänner och dom ställer alltid upp men det är lite skillnad när man har den där pojken att prata med.
Jag är fruktansvärt dålig på att vara singel och tycker inte om det, men det är väl bara att gilla läget.

adjöken!

RSS 2.0